menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Altena weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Altena

Een kundige Mediator uit Altena helpt u graag verder.

Hoe, wat en waarom mediation in Altena

Een mediator is een niet partijdige bemiddelaar die helpt partijen in een conflictsituatie om daar gezamenlijk weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, acceptabele oplossing. Hij of zij zal geen oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een rechter, en zal ook geen partij kiezen zoals een advocaat. Hij of zij luistert vooral naar de standpunten van beide partijen en zal vervolgens proberen de problemen duidelijk te krijgen. Het uiteindelijk doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor beide partijen aanvaardbaar is. Deze overeenkomst kan eventueel in een wettig document worden vastgelegd. Zo kan worden voorkomen dat er later eventueel weer een conflictsituatie ontstaat.

Mediator uit Altena biedt oplossingen bij zakelijke conflicten, arbeidsconflicten en familieconflicten.

Conflicten komen veel vaker voor dan u zult denken. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de onenigheid die men heeft. Er wordt niet meer geluisterd naar elkaar en uiteindelijk verslechterd de relatie. De meningen van de betrokken partijen verharden. De stap naar bijvoorbeeld een advocaat is in dit soort gevallen niet nodig.

Mediation, oftewel conflictbemiddeling in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig toegepast en wordt steeds populairder. Tegenwoordig is mediation meestal de eerste stap in het proces van het beëindigen van een onenigheid.

Een mediator uit Altena kan onder andere worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen met overheidsinstanties
496
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.817
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Altena

Heeft u een zakelijke mediator uit Altena nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Altena of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Altena.

mac
mac
img

Ik ben Maximus van Leeuwe, regiomanager in Altena. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Altena.

Zoekt u al langer top bemiddelaars in Altena?

Het is te adviseren een mediator te kiezen die is aangesloten is bij Professionals Altena. Om te worden ingeschreven, dient een mediator aan een aantal kwaliteitseisen van de federatie voldoen. U kunt zeker weten te maken heeft met met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze staat ingeschreven bij Professionals Altena. De mediators die bij ons geregistreerd staan, zijn tevens allemaal ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Bij een rechtszaak is er maar één iemand de winnaar; bij een mediation proces komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op het platform gemakkelijk diverse mediation prijsopgaven opvragen. U kunt dan gemakkelijk diverse mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. De voordeligste? Of kiest u voor een mediator bij u in de buurt?

Het grootste pluspunt van betaalbare mediators uit Altena is, dat beide partijen het uiteindelijk eens worden en toch nog een oplossing vinden waar beiden aan gewerkt hebben en beiden achter staan. Bij een gerechtelijke procedure heeft u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is misschien niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Altena te zeggen hebben!

img

Henk-Jan ten Harmsel

Ik had een aantal offertes nodig voor een Mediator en die werd direct geleverd. Ik had het idee dat er echt goed naar mijn persoonlijke situatie gekeken werd. Bedankt Professionals Altena, ik kan er weer tegenaan!

img

Greetje Veltmans

Nog nooit zo snel een goede Mediator gevonden! ik ben daadwerkelijk heel goed ontzorgt.

Professionals uit andere branches in Altena

Let's Talk

Bij Professionals Altena staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier